AjándékutalványAjándékozzon vásárlási utalványt karácsonyra, születésnapra, névnapra, vagy csak úgy…

Egyesületek, cégek számára is jó alternatíva a jutalmazásra, vagy egy-egy verseny nyereményeként.

Az utalványok
5000 Ft-os címletekben vásárolhatóak. Vásárlási szándék esetén a kapcsolat menüpont alatti eltérhetőségek valamelyikén keressenek bennünket!

Kérdéseiket is megválaszoljuk!Stacks Image 19Tudnivalók a vásárlási utalványról:

Vásárlási utalvány a jelen szabályzatnak megfelelő módon előállított, és a jelen szabályzat szerint vásárlásra jogosító okirat. Kibocsátási érték az az összeg, amilyen értékben a vásárló a Climbing.hu oldalon a vásárlási utalvány felhasználásával árut vásárolhat.

1. A vásárlási utalvány kötelező tartalmi elemei:
· kibocsátó adatai:
· a kibocsátási érték
· a felhasználási időszak
· értékesítési és beváltási információk

2. A vásárlási utalvány kibocsátása:
2.1. A vásárlási utalvány nyomdai úton előállított okirat.
2.2. A vásárlási utalványt a kibocsátó az általa meghatározott mennyiségben jogosult kibocsátani 5.000 Ft-os kibocsátási értékben.
2.3. A kibocsátó a birtokában lévő vásárlási utalványt bármikor megsemmisítheti.
2.4. A vásárlási utalvány nem minősül pénznek, illetve értékpapírnak.
2.5. A vásárlási utalvány hamisítása bűncselekmény.
2.6. A vásárlási utalvány megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a vevő az ajándékutalvány kibocsátására vonatkozó, a mindenkor hatályos szabályzatot magára nézve kötelezően elfogadja.
2.7. A vásárlási utalvány elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít.
2.8. Kizárólag az az ajándékutalvány érvényes, amely a vásárlás pillanatában a kibocsátó bélyegzőjével érvényesítésre került.

3. A vásárlási utalvány felhasználása:
3.1. A utalvány felhasználása a rajta feltüntetett határidőhöz kötött.
3.2. A vásárlási utalvány bárkire szabadon átruházható.
3.3. A várárlási utalvány tulajdonosa jogosult az utalvány beváltásával a felhasználási időszakon belül a Climbing.hu oldalon forgalmazott termékeket vásárolni az utalvány kibocsátási értékén.
3.4. A vásárlási utalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. A kibocsátó sem jogosult vizsgálni az utalvány tulajdonjogát.
3.6. Az utalvány felhasználása azzal valósul meg, hogy az utalványt a vásárló az áru ellenértékének (rész) kiegyenlítésére céljából átadja, postázza a Climbing.hu-részére.
3.7. Az áruvásárlásra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a pénz felhasználásával történő vásárlás esetén.
3.8. A vásárlási utalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű áru megvásárlása vagy szolgáltatás igénybe vétele esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak. Az utalvány készpénzre nem váltható.
3.9. Mivel az utalvány készpénzt helyettesítő eszköz, vásárláskor az eladó minden esetben a termék teljes összegéről állít ki számlát.
3.10. A vásárlási utalvány csak sérülésmentes utalvány lehet. A sérült, vagy hiányos utalvány nem használható fel.

A vásárlási utalványokkal kapcsolatos szabályok változtatási jogát fenntartjuk. Amennyiben változtatás történik, úgy az a már kiadott utalványokat nem érinti!

FREINO Kft. a Climbing.hu üzemeltetője

2016 január 1.